Småtuff dag

kok20september

Hej på er 🙂

Viggo var fortfarande vaken när pappa kom hem igår ♥ Tiderna blev ju upp och ner. Dom båda var glada åt att ses efter en lång dag. Sambon och jag pratade inte så mycket om hans arbetsdag, den tiden på kvällen har mitt huvud liksom gjort kväll 😉

I stället myste vi ner oss i soffan och tittade på ett känslofyllt program. Det var en kollega till min sambo som var med. Tårarna rann, inte det bästa sättet att avsluta kvällen kanske, men vi ville se programmet. Tittade en kortis på en serie sedan.

Idag känner jag mig inte på topp och ute har det varit mörkt och grått hela dagen. Ska inte klaga på vädret, september har verkligen varit fin. Extra skönt att sambon jobbat hemifrån idag, vi kunde sova längre i morse och han slipper restiden.

Stundvis är det småtufft att vara mamma 😉 (ingen nyhet) Viggo har två saker för sig som tar på krafterna. Idag har det varit en sådan dag då han visar upp dessa sidor lite väl mycket. Ett tag var jag nära tårar, vilket ytterst sällan händer.

Vi säger givetvis ifrån, han vet att det är fel men fortsätter ändå. Han är världens goaste, charmigaste och finaste kille 🙂 Vi hoppas det är en fas som snart går över ♥

Ganska direkt efter sambon slutat jobba tog vi en skön promenad. Nu strax middag.

kok20septembernr2

Dom får nog stå där ett tag till, fejkblommorna 😉 Tycker dom är rätt fina faktiskt.

Önskar er en fin kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *