Bollkryss

bollkryss19september

Hej på er 🙂

Vi har haft en riktigt bra och mysig helg ♥ Igår var det lugnt, vi dammsög en varsin våning, bäddade rent i sängarna och tog en skön promenad.

På kvällen grillade sambon fläskfilé. Till det hade vi klyftpotatis, palsternacka, rödbetor med chévreost på, bea och ett glas rött. Magiskt gott, han hade verkligen fått till allt. Vi hade tänt en massa ljus, mysigt. Viggo somnade tidigt men vaknade mitt i middagen, pappan fick springa upp medans jag åt klart. Sedan bytte jag av honom.

Denna dag säger jag bara, katterna slog rekord i att stöka i morse. Sambons klocka ringde 5, han skulle till stora staden och jobba. Katterna turades om att gå på lådan och göra nummer två, jamade, sprang runt och gjorde allt för att väcka Viggo tyckte vi.

Innan pappan skulle åka kom han upp med en flaska välling, Viggo var trött. Det tog ett tag innan han somnade om, sedan sov han till strax efter 9(?!). Sambon hade ingen vidare tur, strul med tågen och han blev över 4 timmar försenad. Det var väl sådär när han hade en utbildningsdag att vänta. Får se vad han säger när han kommer hem.

Med tanke på tiderna i morse så följde det med hela dagen. Sovstunden blev 3-4 timmar senare och Viggo sov oroligt och vaknade flera gånger. Efter han ätit middag tog vi i alla fall en härlig promenad i det fina vädret 🙂

bollkryss19septembernr2

Nu hoppas jag att min sambo kommer hem snart ♥

Fortsatt trevlig kväll till er.

2 svar på ”Bollkryss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.