Kalasfin kille

viggo17september

Hej på er 🙂

Gårdagen var en härlig dag ♥

Vi var till min favoritblomsteraffär. Jag letar blommor att ersätta Mårbackorna med, hittade inget som föll mig i smaken. Gäller att tänka så blommorna inte är giftiga för katterna. I stället blev det Bollkryss till framsidan och en lerkruka till den. Efter det tog vi en snabb sväng till Rusta, kom hem med ett par mjuka tofflor bland annat.

På eftermiddagen bar det av på kalas. Vi kom dit vid 17,30, dom andra kom senare. Min kusin bakade egen pizza, den var supergod. Vi hade hoppats på att Viggo skulle komma till ro och somna där efter vällingen. Men det var för mycket att titta på, full fart på barnen. Vi åkte hemåt strax efter 20. Nöjda efter en trevlig kväll, skoj att träffa alla.

Det är något magiskt med klockslaget 6,00. I morse kom Ikoz upp tidigare, jag lyckades få honom att lägga sig längre ner och inte väcka Viggo. Men prick klockan 6 ställde sig den andra token nere vid ytterdörren och jamade och krafsade på dörren, gaah.

Viggo som kom i säng senare igår var såklart trött, bara att starta dagen med välling som han fick i sängen. Han slumrade en stund nere senare i stället. Jag fick dra mig.

Idag ska vi ta det lugnt och fixa hemma 🙂

viggo17septembernr2

Stilig och fin kalaskille 🙂 Lite mörka bilder men jag fick inga fler försök 😉

Skön söndag.

2 svar på ”Kalasfin kille

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *