Härliga lördag

altanen17september

Hej på er 🙂

Kvällen igår var trevlig.

Det var roligt att få besök av Viggos farmor och hennes sambo. Viggo fick ett par tuffa jeans, ett par fina mörkblå byxor och en body 🙂 Vi busade med alla leksaker på golvet och så blev det fika, vi tog fram sambons goda biskvier ur frysen mums.

När det hade blivit mörkt ute myste vi ner oss i soffan med massor av ljus.

Viggo vaknade vid 22-tiden, pappan lyckades få honom att somna om. Sedan vaknade han igen 22,30. Innan pappa gick till honom sa jag att jag skulle borsta tänderna och gå upp efter det, om det behövdes. Han var otröstlig och slutade inte gråta förrän jag låg bredvid honom i sängen, då höll han om mig men var vaken ett bra tag ♥

I morse var Ikoz gosig och kröp upp i sängen vid 6, självklart väckte han Viggo 😉

Min kusin har fyllt år, ikväll ska vi åka dit och hälsa på. Hoppas det kommer gå bra, vi kommer nog vara där när Viggo brukar gå och lägga sig vid 19. Vi tar det som det kommer. Det blir inte sent och han brukar alltid få somna hemma annars.

pelargoner17septembernr2

Mina fina Mårbackor som var små sticklingar i juni. Massor av knopp 🙂

Hoppas ni har en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.