Skönt med helg

matsal16september

Hej på er 🙂

Idag är jag lagom mör efter besöket hos kiropraktikern igår kväll 😉

Jag trodde att ena benet var längre än det andra igen, men så var inte fallet, skönt. Det verkar vara muskulärt och låsningar, blev knak och brak. När jag kom hem satte jag mig i soffan med värmefilten. Brukar för det mesta bli rätt tagen efter en behandling.

Tur att jag fick för mig att helgstäda nedervåningen med Viggos hjälp på dagen. Dammsugningen gillar han. När jag moppade golven satt han i sin stol, stundvis riktigt road och emellanåt inte. Då kom dom där höga skriken, i bland frestar det på tålamodet.

Sambon var nöjd när han kom hem och tyckte helt plötsligt att det var mycket kvar av kvällen fast jag åkte iväg en sväng. Härligt när det blir så 🙂

Idag får vi besök av Viggos farmor och hennes sambo, det ska bli trevligt ♥

matsal16septembernr2

Önskar er en mysig fredag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *