Kiropraktikern

kok15september

Hej på er 🙂

Idag tog jag äntligen tag i att ringa kiropraktikern.

Jag har dragit på det länge. När jag ammade kunde han inte hjälpa mig fullt ut, för jag klarade inte av att ligga på mage. Viggo slutade amma 13 juni, det spände ett tag i brösten efter det. Sedan har tiden bara gått, nu måste jag iväg kände jag. Hade passat med en tid imorgon men fick en redan ikväll, lika bra att få det gjort 🙂

Dagen blev inte som vanligt. Viggo brukar oftast bli trött kring 10,30 och somna ett tag efter det. Idag tog han med sig en bok och ville sitta i mitt knä och läsa. Efter det kröp han upp mot mitt bröst och somnade. Klockan var ca 8,45, trött kille ♥

I år levde inte köpet av Mårbackapelargoner upp till mina förväntningar. Jag var inte ens nöjd i butiken, men hade trott att dom skulle ta sig och bli fina. När vi var på Ikea senast köpte jag fejkblommor, bra att ha som nödlösning. Nu står dom i köksfönstret i väntan på något annat. Sambon tog på sig att dom två blommorna kan han sköta 😉

Mårbackorna som jag övervintrade och tog sticklingar av är jättefina på våran altan. Bättre lycka med inköpen nästa år och det vore roligt om dom jag har överlever vintern. Vi har inte den bästa förvaringsmöjligheterna, dom får stå uppe i rumstemperatur.

kok15septembernr2

Ser väl inte så tokigt ut 🙂 Lättskött om inte annat, inget spinn blir det heller.

Fortsatt fin kväll.

2 svar på ”Kiropraktikern

    • Hihi, ja dom var rätt fina. Jag gillar ju att pyssla med blommor, så för mig är det ”no no” med fejkblommor. I alla fall nere, uppe är det strunt samma bara vi som är där ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.