Dimma

trad14september

Hej på er 🙂

Vilken dimma det var i morse, jag smög ut snabbt och tog någon bild 😉

Morgonen började med att Ikoz kröp upp ovanför Viggos huvud i sängen 5,40. Givetvis vaknade hela familjen. Viggo var trött men lyckades inte somna om. Han sov middag tidigare i stället, trodde han skulle sova en rejäl lur vilket han inte gjorde ♥

Det har varit grått ute, det var ändå behaglig temperatur när vi var ute och gick.

Igår när det fanns lite extra tid lagade sambon två maträtter. Skönt att att vi inte behöver laga mat ikväll 🙂 Jag körde (som vanligt känns det som) en maskin tvätt.

Något Viggo har haft för sig ett tag är att titta och ta på min mage 😉 Naveln är spännande den med. Jag gillar inte när man petar mig i naveln och det vill han så klart göra. Sedan är han fascinerad över sina egna ögonfransar och känner på dom. Det han gillar att säga just nu är: ”Byta byta byta böja”. Det låter ungefär så, supersött.

Dags för middag.

trad14septembernr2

Önskar er en härlig kväll.

2 svar på ”Dimma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *