Längre halsband

halsband13september

Hej på er 🙂

Idag låg det ett paket i postlådan 🙂 Jag har velat ha ett längre halsband med brickor ett bra tag, nu slog jag till. Det är förgyllt silver. Blir fint tillsammans med ett kortare halsband.

Tiden rann iväg igår kväll, den har en förmåga att göra det. När vi hade fått mat i magen började Viggo bli trött. Det stod inte på så var det dags för välling, kring 18,30. Tur att vi hade varit ute på en härlig promenad på förmiddagen och en stund på eftermiddagen.

Nu har Viggo två små tänder som kikar fram. Han har inte varit jättelätt att få i mat, det gör kanske ont i munnen ♥ Med dessa två så har han åtta tänder.

Skrev till sambon att jag inte orkade dammsuga för jag har ont i ryggen 😉 När han svarade 15,35 att han var på väg hem blev det fart på mig. Hem kom han till ett städat hem. På nedervåningen i alla fall, han blev glad. Ont i ryggen är sant, envisheten tog över, jag ville ha mer tid tillsammans och Viggo gillar ju att dammsuga.

Maten står i ugnen, härligt att det redan är på gång samma tid han annars brukar komma hem. Viggo blir trött kring 19-tiden, så kvällen blir lugn.

halsband13septembernr3

En bricka för Viggo och en för min sambo ♥ (kunde inte välja så det blev båda)

halsband13septembernr2

Första bilden är Viggos lilla hand, han var också nyfiken på vad som var i 🙂

Trevlig kväll.

2 svar på ”Längre halsband

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *