Redan måndag

sovrum12septembernr2

Hej på er 🙂

Helgerna går alldeles för fort, speciellt när man gör något utöver det vanliga 😉

Jag känner mig nöjd vi har haft en bra och trevlig helg. Det var skoj att få besök av Viggos gudmor. Passande nog hade hon med en present åt honom, två pyjamasar med dragkedja. Precis vad han behövde 🙂 Dom med knappar använder vi inte, så jag har tänkt att vi borde köpa fler med dragkedja, för dom han har används flitigt.

Vi fikade på sambons goda biskvier. Viggo var på strålande humör och busade ♥ Efter hon åkt hem tog vi en promenad. När vi öppnade dörren började det regna. Jag kände att jag vägrade klä av mig och gå in igen, väl ute slutade det 🙂 Blev en skön runda.

Dagarna går på rutin, som ett schema med Viggos mattider och sovstund. Det är sällan vi går ut före han har sovit middag. Idag flöt det på bra så det blev en härlig tur, sedan in och sova efter ett tag. När han var mindre somnade han i vagnen och sov ute. Sedan blev det för spännande och han blev ofta väckt. Därför sover han i sängen ♥

Något mindre roligt är att Viggo verkar ha en skrik-period igen. Känns som mina öron ska ramla av. Vi var ute på baksidan och traskade runt utanför våran tomt. När vi skulle gå hem och äta mellis kom det där härliga skriket och han liksom blir som en ål 😉

Äntligen är pappan hemma. Nu fixa mat, får se om vi går ut en stund efter det.

sovrum12september

Sovrummet från förra gången jag tog bilder. Lite mörka.

Hoppas ni har en bra start på veckan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.