Morgonmys

viggo11september

Hej på er 🙂

Nu på morgonen har pappa och Viggo byggt ett högt torn, spännande ♥

Gårdagen var en bra dag. Viggo och jag var ute på altanen och tittade när pappan klippte gräset. När vi gissade att han var klar på framsidan, gick vi runt huset och mötte honom. Han tog fram en gammal röd häst som Viggo fick åka på. Granntanten var ute med rollatorn och vi pratade, hon sa igen hur roligt det är att vi har fått barn 🙂

Tror min sambo hade hoppats att jag inte skulle vara helt pigg efter festen, han verkade inställd på att vi skulle äta pizza till middag och så fick det bli. Det var länge sedan vi köpte pizza så det var gott faktisk. Har andra halvan kvar, det får bli till lunch idag.

Igår kväll ställde sig sambon och bakade biskvier i långpanna?! Jag som nyss har sagt att jag vill tappa lite mer i vikt. What? Vill han han göda mig 😉 Klart jag kan avstå, men är det något fika jag gillar så är det biskvier. Dom är säkert jättegoda. Är bra att ha i frysen och kunna ta fram när vi får besök, om han inte äter upp allt 😛

Nu ska jag öppna ett paket, jag har skickat efter en jacka, hoppas den är fin. Senare idag får vi besök av Viggos gudmor, det ska bli skoj.

Goaste killen, bäst att blunda när tornet faller 🙂

Skön söndag alla.

2 svar på ”Morgonmys

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *