Tacokryssning

battur9septembernr2

Hej på er 🙂

Det var en trevlig kväll igår med arbetskompisarna 🙂

Sambon skjutsade mig till grannstaden, han och Viggo följde med och hälsade på alla. Det sved lite i hjärtat när dom gick och Viggo tittade på mig så långt han kunde. Det var första gången jag var iväg ensam en längre stund. (Då bortser jag från styrelsemöten, frisörbesök och att jag varit hos Viggos gudmor två gånger utan Viggo) ♥

Vi gick i land på en ö. Där gick några av oss en promenad, då passade jag på att ta bilder. Tog längre tid att gå än vi hade trott, men fram kom vi till slut 🙂

Kom i säng 00 fast jag kom hem i ok tid. Smuttade på två glas vin på båten, turen var ca 3,5 timme, så bakis är jag inte 😉 Hem fick jag åka med en som bor i samma stad. Skönt att sambon slapp ta med sig Viggo ut när han hade somnat för att hämta mig.

Viggo somnade 20,15, han hade inte vaknat innan jag kom hem vilket han oftast gör. Sambon sa: ”Han kände väl att mamma inte var hemma så det var ingen mening”. En stund efter vi hade lagt oss grät han till, då var det mysigt att hämta honom ♥ I morse sov han till strax före 7, kändes lyxigt. Sedan drog jag mig ett tag till.

Får se vad vi hittar på idag.

Bilder tog jag med Sofias mobil.. eftersom jag har min uråldriga kvar än 😉

Önskar er en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *