Fint väder

Kök7september

Hej på er 🙂

I går var ni många som kikade in 🙂 Önskar både nya och gamla läsare välkomna.

I morse vaknade jag när sambon klev upp 4,50. (före klockan) Han skulle till stora staden och jobba. Skönt att han inte tog det sena tåget, han kom nyss hem.

Vi fick en del gjort igår. Städade övervåningen, sambon dammsög och jag moppade golven. Jag hann inte med att moppa nere efter honom, hade tvätt att hänga och tiden rann iväg. I stället dammsög jag och Viggo av idag. När han sov middag moppade jag.

Han vaknade efter 40 minuter idag med. Jag la honom i min säng och låg bredvid. Då sov han jättelänge, tog igen för gårdagen. Jag låg kvar så han fick vila ordentligt ♥

Imorgon ska jag på fest med jobbet. Fest för mig för första gången sedan sommaren 2014 😉 Eller jag var ut och åt (”julbord”) med arbetskompisarna när jag fyllde år 2014, då låg Viggo i magen ♥ Har inte träffat dom på nästan 1 år, lite pirrigt. Blir säkert skoj.

Kök7septemberNr2

Nu ska jag skutta in i duschen snart så håret hinner torka på 🙂

Önskar er en bra kväll.

2 svar på ”Fint väder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.