Underbara sol

Pelargoner7september

Hej på er 🙂

I dag har min sambo jobbat hemifrån, skönt när han slipper restiden ♥

Jag la mig vid 22 igår, två kvällar i rad inte illa. Viggo vaknade och fick följa med till våran säng. Sambon somnade i soffan när vi tittade på ”The Flash” och tog en dusch när jag gick upp. Tänkte flytta tillbaka Viggo i spjälsängen när han somnat, men jag somnade jag med 😉 Han vaknade 6, då klättrade han upp på min mage, mysigt ♥

När han sov middag idag var jag ute en sväng och plockade in några mogna tomater och beundrade mina pelargoner som blommar som finast (mina Mårbackasticklingar)

Årets pelargon som sambon fick av sin mamma när han fyllde år i april är en fin färgklick. Den trivdes inte inne för mig, ute däremot blommar den för fullt 🙂

Efter lunchbestyr gick jag och Viggo ut i det härliga vädret. Ikväll behöver vi ta tag i städningen, har börjat lite smått. Det är katthår överallt känns det som. Vissa dagar är dom suveräna på att skita ner, vi hoppade över att dra av golven igår vilket märks.

(Edit: Haha vad då trött mamma? Sambon och Viggo dammsög visst nere igår)

Viggo sov alldeles för kort middag idag, blir spännande ikväll 🙂 ♥

Pelargoner7septemberNr2

Årets pelargon Caliente Pink.

Hoppas ni har en fin kväll 🙂

4 svar på ”Underbara sol

  1. Hej!
    Jag hamnade på din blogg av en slump och fastnade en bra stund i den 🙂
    Vi har precis som ni katter och har nu fått barn. Jag undrar om jag får ställa lite frågor till dig angående katter och barn. Kan jag maila dig isf?

    Ha en fin kväll!
    /Ida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.