En tand

Sovrum6september

Hej på er 🙂

I går var jag nöjd att vi fick något gjort alls här hemma, energin var inte på topp. Utöver att busa och mysa med Viggo så klart ♥

Vi tog en skön promenad tillsammans, jag tvättade och hängde tvätten, sambon lagade mat och han och Viggo dammsög nere. Sedan var det läggdags för gokillen. När han precis hade somnat knackade det på dörren, (det brukar han inte vakna av) Var barn som sålde jultidningar. Viggo vaknade och vi fick börja om med nattningen.

För en gångs skull la vi oss tidigare, vid 22,00. Lätt hänt att vi blir uppe längre än vi borde, för att få en stund för oss själva efter Viggo har somnat ♥

En tand har börjat spricka fram för Viggo. Säkert därför det blir många blöjbyten 😉

Är grått ute idag men ok temperatur. Viggo och jag har varit på promenad. När vi kom ut träffade vi granntanten, hon var ute och gick med rollatorn. Vi pratade en stund, hon tyckte det var roligt att det blivit barn i våran huslänga. Vi har setts efter Viggo föddes, men inte pratat så mycket. På våran runda var Viggo glad, vi mötte flera hundar.

Sovrum6septemberNr2

Bordet vid fönstret står där ”provisoriskt” eftersom Viggo har ”lila rummet” som sitt sovrum 🙂 Jag har sagt det förut, vill renovera sovrummet, men det är inte prio.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *