Nytt till Viggo

Jeansskjorta5september

Hej på er 🙂

Tänk om det var en helg efter helgen, det hade varit riktigt skönt 🙂

Förra veckan tog på krafterna när sambon var i stora staden tre dagar och en natt. Sedan har vi haft besök och ganska fullt upp torsdag till söndag. Jag brukar planera in ”luft” mellan träffar och utflykter, jag vet att även om det är trevligt blir jag trött 😉

I bland blir det inte så, det känns i kropp och knopp. Hoppade över shoppingen i fredags för Viggos morfar med fru hälsade på. Var länge sedan, så vi ville träffa dom. Jag har velat åka iväg också, därför fick våran vilodag stryka på foten igår.

Vi kom in på köpcentret 15,30. Vi brukar inte ta lång tid på oss. Jag visste att jag ville ha ett par jeans och det hittade jag. Brickorna vi köpte på Ikea är lika som den vi har i matsalen, tänkte använda dom till att ställa pelargoner på under vintern. Vi kom hem ca 19,10. Viggo fick välling och ett bad, han somnade strax efter 20 ♥

Nu ska den här zombien försöka få något gjort 🙂 Sambon har hunnit hem han med.

Kofta5september

Stiliga kläder till våran goa fina kille ♥

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *