Snabbshopping

Kök21oktoberNr2

Hej på er 🙂

Trött som en tok och öm i fötterna 😉

I förmiddags fixade sambon med bilen. Efter det gjorde jag mig i ordning. När Viggo vaknade efter sin middagslur åt vi lunch, sedan bar det av till en grannstad för lite shopping. Tiden var kanske inte den bästa, tänkte vi åker och tar det för vad det är.

Jag ville på Ikea och bland annat köpa två brickor, några nya ramar, ljus och blommor. Tog en sväng på köpcentret och kom hem med ett par jeans, linne, läppglans och ett annat ”läppsmörj” till mig själv. Viggo fick en fin jeansskjorta och en snygg kofta.

Resan dit tar drygt en timme. På vägen hem var våran goa kille trött ♥

Det märks att jag är van vid gympadojor nu för tiden. Idag hade jag på mig stövletter, inte speciellt hög klack ändå fick jag ont i fötterna. Är tiden förbi då dom kallade mig för Lady Gaga på jobbet 😉 Gillar höga klackar, men nu ska det vara barnvänligt.

Gårdagen var bra och maten god. Trevligt att få rå om Viggos mormor en kväll.

Kök21oktober

Bilder i repris, oktober förra året. Det står inte på så ändrar löven färg.

Hoppas ni har haft en skön söndag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.