Middag med Viggos mormor

V-rum3september

Hej på er 🙂

Vi hade en mysig kväll igår ♥

Det blev tacos till middag efter Viggo hade somnat. Även om det blir sen middag känns det härligt att äta i lugn och ro. Vi tände massor av ljus och satt och pratade länge.

Viggo vaknade senare och hade svårt att somna om. Han fick följa med ner och mysa i famnen tills han sov gott, då bar vi upp honom till hans säng. Vid 2 vaknade han, efter det sov han i våran säng. Det var trångt ett tag, jag, Zim, Viggo och pappan 🙂 Ikoz låg på golvet på sin filt. Zim har slickat ett sår igen och har tratt, då vill han vara nära.

Vilket fint väder det var igår. Jag hade huvudvärk nästan hela dagen, kändes extra skönt att vi ändå tog oss ut på en promenad. Efter det fixade jag lite i trädgården på framsidan. Idag är det grått ute. Vi ska förbereda här hemma, i eftermiddag kommer Viggos mormor på middag. Hon har fyllt år så vi ska fira henne 🙂 Det blir trevligt.

V-rum3septemberNr2

Mys i soffan framför TV:n igår. Tittade på en av våra favoritserier ”The Flash” 🙂

Önskar er en underbar lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *