Viggos morfar

Träd2september

Hej på er 🙂

Idag har min sambo en efterlängtad semesterdag ♥

Jag skulle få sova ut med tanke på att jag knappt sov alls natten mot tisdag när han var borta. Skulle kliva upp 9 hade vi sagt. Telefonen ringde då, sambon svarade inte och jag orkade inte rusa upp 😉 Såg sedan att det var Viggos morfar som hade ringt.

Ringde upp och någon timme senare kom dom på besök, morfar och hans fru. Trevligt att träffas det var väldigt länge sedan. Planen var egentligen att åka till en grannstad och shoppa, gå på Ikea bland annat. Jag hade rejäl huvudvärk och kände att en shoppingtur inte skulle bli så roligt som jag hoppats, det får bli en annan dag i stället.

Skönt med en lugnare dag efter denna vecka. Snart ska vi gå ut på promenad i finvädret. Jag hoppas huvudvärken ger sig så vi får en mysig eftermiddag och kväll.

Viggo är så söt. Han är helt inne på att säga: ”Mmm baka”, ”Mmm maka”. Det betyder gapa. Han kan säga gapa, men har tappat bort det lite 🙂 Jag brukar säga: ”Aaa gapa” när vi borstar tänderna. Nu säger han det mest hela tiden och när vi äter mat.

Träd2septemberNr2

Det är mycket rönnbär i år, betyder lite snö har jag för mig. Det återstår att se.

Hoppas ni har en mysig fredag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.