September

Viggo1september

Hej på er 🙂

I morse ringde sambons klocka sådär omänskligt tidigt. Han fick veta med ganska kort framförhållning, i fredags att han behövde åka till stora staden igen. Vi jublade inte precis 😉 Över dagen denna gång, det innebar ändå tidig morgon och sen kväll.

Därför har han tagit semester imorgon. Han har gjort en del extra tid och varit ifrån familjen. Jag längtar extra mycket till helgen. Två resor på samma vecka och en övernattning = i princip ingen sömn för mamman, blev smådrygt faktiskt 😉

Redan 1 september. Tiden går för fort, speciellt sommaren. När Viggo föddes sökte vi dagisplats ganska snabbt. Vi satte 1 september svårt att veta, nu är vi redan där. I början av sommaren fick vi besked att vi hade fått dagiset vi önskat. Men kände att det var för tidigt så vi tackade nej. Vi har sökt på nytt från januari, hoppas på samma dagis.

Att vara hemma och ta hand om Viggo så länge som möjligt är rätt för mig. Helst skulle jag vara hemma ännu längre. Vi lever här och nu, njuter och tar en dag i taget ♥

Viggo har lekt med mini en stund idag, roligt 🙂 Båda grabbarna var i otakt med sömnen. Blev bra och trevligt ändå, mammorna fick prata lite och dricka kaffe.

Viggo&E1september

Sötsnören ♥

Viggo lyckades hålla sig vaken tills pappa kom hem. Nu har han precis somnat ♥

Önskar er en fortsatt härlig kväll.

2 svar på ”September

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *