Min klippa

Pelargon31augusti

Hej på er 🙂

Det var väldigt skönt att sova i natt och ha sambon bredvid mig, bredvid Viggo ♥

Han lovade stort innan han for iväg till stora staden: ”På onsdag får du sova tills du vaknar”. Klockan 8,55 ropade han på mig 🙂 Det var väl lagom tid. Välbehövligt och härligt att få dra mig i sängen efter att grabbarna klev upp vid 6-tiden.

Sambon har jobbat hemifrån idag och började lite senare. Inte konstigt att Viggo gick till trappen och ropade: ”pappa” när han var borta. I bland betyder ju att pappa ska jobba att han sitter uppe (ca 1gång/v) Märktes att Viggo saknade honom jättemycket.

Att knappt sova en natt har en förmåga att hänga över mig längre än en dag. Som en baksmälla fast utan den där trevliga festen 😉

Viggo och jag har varit på promenad, det var härlig temperatur ute. Igår var han mer än nöjd på promenaden, det blåste rejält stundvis. Han satt med händerna i luften och tjöt.

Mina pelargonsticklingar blommar för fullt, har knoppar överallt. Synd att dom inte körde igång tidigare när vi fortfarande satt på altanen mycket. Jag har varit ute och vattnat och beundrat dom. Inom kort slår fler blommor ut, ska försöka ta bilder då.

Pelargon31augustiNr2

Små små sticklingar som jag planterade, har växt sig stora.

 

Viggos mormor fyller år idag, grattis mormor. Vi ska bjuda henne på middag en annan dag, det ser vi fram emot 🙂

Önskar er en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *