Besök av en vän

Greengate30augusti

Hej på er 🙂

I natt har jag sovit utan min sambo för första gången sedan Viggo föddes ♥

Han har varit i stora staden och jobbat. Han brukar alltid åka hem även när det är två dagar. Denna gång fungerade det inte då dag två började tidigare, han skulle inte hinna. Det här har jag gruvat mig för länge med tanke på hur mörkrädd jag är.

Natten var inte skoj, jag är van att min sambo alltid finns där. Var nervös till en början när jag la mig vid 23. Men trodde faktiskt jag skulle kunna sova, kände mig inte rädd. Tittade på klockan 1, då hade jag fortfarande inte somnat. Var upp på toa någon gång.

Vid 4,30 kom Ikoz och ville mysa med Viggo. Jag försökte styra honom att inte lägga sig i huvudänden, han brukar väcka honom då. Före 6 vaknade Viggo. Tror jag sovit max 3-4 timmar om ens det och inte sammanhängande. Har varit ganska trött idag.

Viggo hade svårt att komma till ro igår, det var inte dom rutiner han är van vid. Pappa brukar natta honom och vi hade besök av Viggos gudmor. Vid 20,15 somnade han efter mitt andra försök att natta honom i min säng. Sedan bar jag honom till hans rum.

Då blev det fika för oss, smörgåstårta. Hon fick en rosa Greengate-kanna i present, den på bilden. Hon fick en present från Viggo också, ett foto av honom i en fin ram ♥ Kändes i alla fall skönt att hon stannade här tills efter 22.

Idag har vi haft besök av en annan efterlängtad vän. Det var trevligt med sällskap fast jag nästan har pratat baklänges av trötthet 😉 Viggo gillar henne, det känns kul.

ViggosGudmor29augusti

Katterna hjälpte självklart till att öppna paketen 🙂

Jag har inte velat skriva om att jag skulle sova ensam innan det var gjort. Nu kommer han snart hem, min saknade sambo. Viggo sover redan ♥

Trevlig kväll.

2 svar på ”Besök av en vän

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *