Besök av Viggos gudmor

Matsal29augusti

Hej på er 🙂

Gårdagen var bra, vi körde städning av nedervåningen. När jag moppade golven tog Viggo och pappa en promenad. Jag hade gärna följt med, men vi hade en hel del att göra inför veckan. Smidigt att moppa när bara jag och katterna är hemma 😉

På kvällen blev det god middag. Fanns rester från lördagen, vi behövde bara steka kött. Det blev lövbiff, pressad potatis, sallad och min goda kantarellsås.

I dag har vi haft en slödag, lekt och busat så klart. Ute har det regnat hela dagen.

Om ett tag kommer Viggos gudmor och hälsar på oss, det ska bli roligt. Hon har fyllt år så vi ska fira henne i efterskott och fika. Hoppas hon gillar sin present 🙂 Tror hon har med sig smörgåstårta och det är ju inte fel att mumsa på som kvällsfika.

Matsal29augustiNr2

Helgens fina blommor, jag gillar nejlikor som ni säkert märkt 🙂 Tycker det är roligt att blanda två färger och kanon att dom står länge, upp till två veckor. En härlig färgklick på bordet. Finns dom ljusrosa brukar det ofta bli två förpackningar sådana.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.