Greengate

Greengate28augustiNr2

Hej på er 🙂

Gårdagen var mysig och vi fick mycket gjort. Vi städade övervåningen noga, sambon handlade, jag tvättade, sambon klippte gräset. Vi tog en promenad i blåsten, Viggo var såklart nöjd. På kvällen åt vi en god middag när Viggo hade lagt sig, det var mysigt ♥

Har hämtat ut ett paket med lite nytt från Greengate 🙂 Två fina lattemuggar och en gräddkanna. Kannan tänkte jag mest som en fin detalj i vitrinskåpet i köket, kommer även användas som såssnipa. Det är samma serie som kökshandduken jag har.

Vi är smått less på katterna 😉 Vid 5 i morse härjade dom runt och väckte Viggo som var trött men blev nyfiken. Pappa fick gå upp och ge honom välling, så somnade dom om en stund efter det. Katterna är magiska, dom vet precis när dom inte ska jama.

I dag ska vi fortsätta nere och så har vi en del annat vi behöver fixa inför veckan.

Greengate28augustiNr3

Utan blixt, svårt att fånga hur fina dom är 🙂

Greengate28augusti

Hoppas ni får en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.