Besök

Viggo&E26augusti

Hej på er 🙂

Fredagen har börjat bra ♥

Viggo har haft efterlängtat besök och mammorna har pratat och fikat. Det har hänt en hel del sedan vi träffades senast, så det fanns mycket att prata om. Viggo blev aningen exalterad och var lite väl ”på” lillkillen, som inte var riktigt lika uppspelt 😉

När dom hade åkt blev Viggo trött. Han brukar oftast sova en gång/dag, men idag sover han igen för andra gången. Inte konstigt om han blir trött, kvällarna och insomningen är inte som den ska just nu och han vaknar på nätterna och får komma över till våran säng. Han känns lugnare när pappan masserar benen, kanske är växtvärk.

Skönt med helg. Hoppas som vanligt på massor av mys med mina fina grabbar ♥ Ikväll blir det varma mackor. Enkelt, snabbt och gott.

Viggo&E26augustiNr3

Glad Viggo och en gullplutt som ville leka lugnt 🙂

Önskar er en mysig fredagskväll.

2 svar på ”Besök

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *