Styrelsemöte

V-rum25augusti

Hej på er 🙂

Att ta sig iväg mitt i veckan på kalas till grannstaden tar lite tid att få till. Iväg kom vi och det var huvudsaken 😉

I bilen slog det mig, middag då? Vi hade inte ätit. Mat fanns med åt Viggo givetvis. För oss blev det en nödlösning, drivern på McDonald´s. Jag kan inte fika och dricka kaffe utan mat i magen, då mår jag illa. Hade nog inte varit så pigg utan mat heller 🙂

Framme hos Viggos farfar fick Viggo äta direkt, vi var först. Det var ett trevligt kalas. Viggo var blyg en kort stund. Sedan bjöd han rejält på sig själv, dansade och busade. Han charmade alla. Stundvis skrattade jag så det nästan kom en tår, goaste ♥

Blev upp och ner idag. Viggo somnade 10,35. Han sov en timme, märktes att han inte hade sovit klart. Det enda som fungerade var att lägga honom med mig i sängen. När jag försökte flytta på honom blev han ledsen igen, tillbaka till sängen. Jag hade tänkt äta när han sov, det fick fortsätta kurra i magen 😉 Vid 13,45 ville han kliva upp.

Det gick bort en del tid på att strula, men blev ändå en längre sovstund än vanligt. Jag kände mig avslagen efteråt och var vrålhungrig. Vi åt mat, sedan masade jag mig ut på promenad med Viggo i värmen. Det var otroligt skönt att duscha när sambon kom hem.

Matsal25augusti

Snart ska jag traska iväg på styrelsemöte.

Önskar er en härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *