Mitt i veckan kalas

Matsal24augusti

Hej på er 🙂

”Höststädningen” har inletts i form av fönsterputsning som sagt.

Minns inte när vi putsade fönstren noga senast, jag har tagit på insidan vet jag. Tänkte att det skulle göras ordentligt nere till Viggos 1-års kalas, som om vi inte hade mycket att göra ändå. Sedan på sambons semester, då var vi hängiga länge så blev inte av.

Bra att jag bara drog igång, för sambon hakade på när han kom hem 😉 Jag putsade insidan och mellan fönstren i matsalen. Sambon tog utsidan. Jag kör förhand och han har sin Kärcher. Blev positivt överraskad, han tog vardagsrummets fönster samtidigt.

Dessa gardiner är inte roliga att stryka, det tar tid. Den längd jag strök när Viggo sov blev inte lika bra. Jag hade ont i ryggen/nacken innan. Ska vila någon dag, sedan tar jag insidan/mellan där med. Viggo brukar slicka på altandörrens ruta, blir så fint 🙂

I eftermiddag ska vi på kalas, Viggos farfar fyllde år i lördags. Dom bor i samma stad som vi jobbar i, därför har sambon jobbat hemifrån idag. Onödigt att sitta och åka fram och tillbaka fyra gånger. Hoppas på en glad och pigg kille, han sov kort middag ♥

Matsal24augustiNr2

Mina tidigare favoritgardiner ”Memory”. Fram tills jag tvättade dom och dom krympte jättemycket. Dom gör sig bra i matsalen, att dom är korta göms bakom soffan 🙂

Hoppas ni har en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.