Byta gardiner

Blomma10augustiNr2

Hej på er 🙂

I dag fick jag ett ryck och började byta gardiner i matsalen.

Har länge tänkt sätta upp längder i samma serie som hissgardinen vi har. Putsade fönstret på insidan, hann stryka en längd, sedan vaknade Viggo från sin sovstund. Fortsätter ikväll nu när sambon är hemma. När det går mot höst kommer lusten att pyssla hemma och shoppa något nytt, även om det inte blir stora utsvävningar 😉

Igår kväll innan vi la oss sa jag till min sambo: ”Det vore skönt om Viggo sov längre i sin säng, så han inte ligger i våran säng redan vid 00 igen”. När vi gick och la oss vaknade han direkt och hamnade bredvid mamma 🙂 Där blev han kvar hela natten. Det går i perioder, behöver han mer närhet och trygghet får han givetvis det ♥

Idag har vi tagit en promenad i värmen. Det var lika roligt att få på strumpor och skor.

Han har en bok som heter: ”Viggos lilla ordbok”. Han kan sitta och titta i den och säga: ”Hej hej”. Det står så i boken 🙂 Han har börjat sjunga med i: ”Karusellen Jungfru skär”, ”ha, ha, ha”. Han låter såklart supergullig. Det är några sånger han sjunger med i.

Blomma10augusti

Det är den 5:e sommaren vi bor här. Ingen av oss har någonsin sett att det kommit blommor på en växt vi har på baksidan. Undrar vad som är speciellt i år, fina blommor är det i alla fall 🙂 Tog bilderna för ett tag sedan, den blommar fortfarande.

Nu ska jag (nog) sätta fart. Stryka den andra gardinlängden.

Trevlig kväll.

4 svar på ”Byta gardiner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *