Nytt till Viggo

Hej på er 🙂

Gårdagen blev mysig ♥

Vi bytte sängkläder, det är en söndagsrutin. Passade på att städa övervåningen noga, golven doftade gott av Såpa och Ajax. Vi tog en promenad efter Viggo hade ätit mellanmål. På kvällen blev det grillad fläskytterfilé som marinerat ett dygn i sambons egengjorda marinad, suveränt gott. Till det klyftpotatis, bea, sallad och ett glas rött.

I helgen hämtade vi ett paket från H&M. Kallare ute betyder att garderoben behöver uppdateras. I min förra beställning var den blåa jackan med, har glömt visa den. Viggo ogillar mössa, hoppas vi lyckas få honom att använda den. Keps fungerar i bland.

Det måste nästan vara tänder eller något på gång, han är som jag nämnt lite ur form. I dag har jag fått byta blöja med nummer två flera gånger. I helgen var det en gång/dag. Roligt att han sparade det till mamma när pappa jobbar igen, skämt åsido 😉

När vi skulle ta en promenad krånglade han en hel del. Var nästan omöjligt att få på strumpor och skor, men ut kom vi 🙂 Mamman var svettig redan före promenaden. Senare blev det att leka på baksidan och på allmänningen utanför oss. Där var det nyklippt gräs, nu har vi fina ”gräsiga” golv inne. Tur att han gillar dammsugaren.

Det här är skrivit med en skopa ironi av en trött mamma, för den som inte känner mig.

Bilder H&M

Hoppas ni har haft en bra start på veckan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.