Bra vändning

Fika20augusti

Hej på er 🙂

Gårdagen började med någon tår och eftertanke ♥ (skrev inte om det igår)

Viggo är döpt i mellannamn efter pappas kusin som avslutade sitt liv för 11 år sedan igår. Trodde inte att jag skulle kunna vända sinnesstämningen, men det gjorde vi. Dagen blev kanon. Jag har aldrig träffat honom, han var min sambos bästa vän ♥

Även fast det är upp och ner med sovtider för Viggo gick det bra. Han somnade i bilen och sov ca 25 minuter, framme var han pigg och glad. Vi fikade och busade. På vägen hem åkte vi till Viggos mormor och sa hej. Viggo åt hallon och provade röda vinbär för första gången. Trodde inte han skulle gilla röda vinbär, dom gick i dom med.

Eftersom han sovit sämre igår natt (tog tid att somna) och sov mindre middag, slocknade han i bilen hem ca 18,30. Vi fick bära upp honom till sängen direkt. Vid 20-tiden vaknade han och fick välling. Han missade sin kvällsgröt.

Blir nog att pyssla, mysa och fixa inne idag. Trist väder ute igen. I kväll ska vi i alla fall lyxa till det med grillat, det ska bli riktigt gott 🙂

Viggo&Gammelfarmor20augusti

Världens bästa farmor och gammelfarmor ♥ 91 år ung ♥

Hon gillar blommigt hon med 🙂

Hoppas ni har en skön söndag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *