Upp och ner

Matsal20augusti

Hej på er 🙂

Kvällen igår blev inte som vi tänkt oss, men rätt bra ändå 😉

Viggo är inte riktigt sig själv just nu. Undrar om han har växtvärk eller vad det är, mer trött är han också. När pappan skulle ge honom middag igår tänkte jag passa på att dammsuga övervåningen. Det behövdes verkligen då det hade gått några dagar.

Sambon bar upp dammsugaren åt mig. Bara av att öppna skåpet där dammsugaren står så sken Viggo upp. När han insåg att den försvann snabbt upp på övervåningen började han gråta förtvivlat, tur det gick över relativt fort.

Vi hade inte hjärta att göra honom besviken. När jag var klar uppe och Viggo hade mat i magen, dammsög pappa nere tillsammans med en mycket nöjd Viggo 🙂 Jag hade dammsugit noga nere i torsdags för att vi skulle slippa det och ha fredagmys.

Han hade svårt att komma till ro när han skulle sova, mammig var han också. Jag satt med honom i min famn, en stund låg vi i min säng. Vid 22-tiden fick han välling av pappa. När han skulle flyttas över från mig till pappa sa han ”mamma” med ynklig röst.

Sambon och jag hade börjat titta på en serie, riktigt spännande var det. Insåg efter ett tag att Viggo ville vara nära mamma. Jag borstade tänderna och la mig i sängen. När pappa bar in Viggo till mig fick jag ett leende och han kröp nära mig och somnade ♥

Inga planer för dagen. Jag fick lite sovmorgon. (* Sovmorgon = kliva upp och ta reda på kattbajs två gånger 😉 tack grabbar och lyssna på en trött Viggo nere) Viggo hade lagt sig på en kudde på golvet, då är han trött. Pappa bar upp honom, han sover än. Annars brukar han somna kring 11-12 tiden. Hoppas på en bra dag ändå 🙂

Matsal20augustiNr2

Hoppas ni har en härlig lördag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *