Äntligen fredag

Viggo19augusti

Hej på er 🙂

I dag blev det pannkaka med sovtider för Viggo ♥

Han vaknade 5,15 och var trött men somnade inte om. Pappa gick ner med honom så han fick välling och torr blöja. Vid 7,15 var han jättetrött, pappa la honom i sängen med mig och han somnade. Sedan vaknade han 9,15. Jag förstod att det kunde bli tokigt med sovstunden på dagen. Han somnade senare än vanligt och sov bara 40 minuter.

Dagen har inte varit superskoj 😉 Trött kille, vilket innebär mer fumlig och kinkig. Timmarna i morse mellan 7,15-9,15 skulle ha räknats till nattsömnen. Jag försökte få honom att somna om efter han ätit lunch, det gick inte fast han verkligen behövde det.

Jag har glömt bort att skriva. Förra helgen sa Viggo sin första mening, han satte ihop två ord. På morgonen när han vaknade i våran säng var han som en solstråle och sa: ”Hej pappa” 🙂 Han har sagt mamma länge, nu kör han med pappa mest hela tiden.

Skönt i alla fall att pappan har jobbat hemifrån idag, då får vi mer tid tillsammans ikväll. Får se vad det blir av kvällen. Hoppas på massor av mys 🙂 ♥

Önskar er en mysig fredagskväll.

2 svar på ”Äntligen fredag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *