Bra dag

V-rum17augusti

Hej på er

I dag har vi haft en betydligt bättre dag 😉

När pappa skulle åka till jobbet frågade han Viggo om han kunde få en slängpuss. Viggo bjöd på en ljudlig och härlig slängpuss, goaste ♥ Han vaknade strax före 6 i morse. I går sov han till 7. Sambons klocka ringer vid 6,15. Jag somnade om en sväng, sambon fick tydligen ropa på mig några gånger, det är väldigt ovanligt. Trött mamma.

Igår kväll tände jag massor av ljus, vi myste ner oss i soffan framför en bra serie. Det var däremot bara jag som tittade klart, min sambo sov sig igenom ungefär hälften 🙂

Viggo har hjälpt mig dammsuga nere, vilket innebär en nöjd kille. Det är som ett träningspass, går det inte tillräckligt fort kan han putta på dammsugaren. Tar jag mig en paus och står still börjar han protestera 😉 På eftermiddagen tog vi en promenad. När pappa hade kommit hem blev det en sväng till Rusta, billig tur var urplockat där.

Våran goa kille har dessutom ätit med god aptit vilket känns skönt ♥

V-rum17augustiNr2

Önskar er en fortsatt härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *