Håret

Jag15augusti

Hej på er 🙂

Bjuder på bilder på mig från igår och nya ”frisyren”. Tog av en bra bit vilket sved en aning. Känns bra att göra, så allt hår jag har tappat får en chans att komma ikapp.

Jag är nöjd med dagen. När klockan var 9,30 hade jag och Viggo dammsugit nere. Tanken var att moppa golven medans han sov middag. Det blev ändrade planer, sängen var bekväm 😉 Jag sov inte mycket, var ändå skönt att vila. Behövde det efter några nätter med mindre bra sömn. I natt sov Viggo nästan hela natten med oss.

Efter Viggo ätit lunch moppade vi golven tillsammans, han satt i sin stol och hejade på. Sedan körde jag igång en tvättmaskin. När sambon kom hem hade han tråkiga saker att berätta. Jag blev ganska ledsen och fick försöka ladda om. Vi tog en promenad och plockade lite hallon åt Viggo. Jag är lyckligt lottad som har min fina familj ♥

JagBak15 augusti

Håret ser snett ut, hoppas det är en synvilla 😉 Rätt beslut att jag klippt av det mesta av dom ”doppade” blonda topparna. Blev inte som jag tänkt mig med färgningen förra gången. Det som är bra är att min utväxt knappt syns, har ca 3 cm utväxt. Mer praktiskt än att behöva bleka håret var 5-6:e vecka. Den tiden vill jag ha med Viggo ♥

Mitt långa hår, nästan så jag får ångest att jag har klippt av så mycket 😉 Tre klippningar tog det för att hamna på den längden jag har nu. Ville inte chocka mig själv på en gång.

Ta hand om varandra och trevlig kväll ♥

2 svar på ”Håret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *