Nyklippt

Matsal15augusti

Hej på er 🙂

Det är måndag men känns nästan som fredag, hur gick det till 😉

Kan bero på att jag har varit hos frisören idag, senaste gångerna har jag varit dit på fredagar. Att sambon jobbade hemifrån i fredags och idag bidrog det med. Han slutade tidigare då jag skulle iväg. Klippte av en rejäl bit, så här ”kort” har inte håret varit på många år. Jag tyckte det behövdes, men frissan tyckte inte det var så illa, skönt.

Viggo och pappa tog en promenad medans jag klippte mig och kom in på salongen på slutet. Viggo var på sitt charmigaste humör, han gick runt där och pratade och kastade slängpussar till mamma. Hur söt kan man vara. Stolta föräldrar ♥

På vägen hem svängde vi förbi och köpte med oss Max mat. Det brukar vara standard efter frissan. Viggo har fått gröt i magen och ska sova snart. Nu badar han.

Matsal15augustiNr2

Helgens blommor hamnade i matsalen, underbar färg.

Hoppas ni har en bra start på veckan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *