Målmedveten

Kök14augusti

Hej på er 🙂

I bland är jag kanske lite för envis och målmedveten för mitt eget bästa 😉

Jag har länge tänkt att jag ska göra något av vissa foton från Viggos första år. Min kameramapp är gigantisk. Bilder till bloggen, Viggo, inredning, katter, blommor mm. Tar många bilder och väljer ut några få. Raderar också, men inte som jag borde.

I går bestämde jag mig för att påbörja en fotobok på 100 sidor, det blev 178 bilder. Det är olika från sida till sida. Vissa är helsida med en bild, andra för fyra små bilder, två bilder osv. Att kombinera ihop det så jag tyckte det blev bra tog nästan hela dagen 😉

Dessutom lyckades programmet hänga sig då jag inte hade sparat på ett tag, blev inte glad. När jag är inne i något kreativt tappar jag i bland tid och rum. Glömde bort att äta som jag skulle och blev uppe längre än min sambo. Till slut kände jag att det ändå var dags att lägga det åt sidan för att fortsätta idag, då kunde jag inte sova i stället.

Jag hoppas och tror hela familjen kommer uppskatta denna fotobok. Tänkte framkalla från början och sätta i ett album. Det kanske blir längre fram, men med färre bilder.

Vi har fått bra saker gjorda i helgen, jag känner mig nöjd 🙂

Kök14augustiNr2

Mys med levande ljus från i fredags 🙂

Hoppas ni har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *