Bästa

Viggo&Pappa12augusti

Hej på er 🙂

Bilderna från morgonen igår, vilken hjärtvärmare ♥ Mina grabbar ♥

I går var pappa och Viggo och handlade. Viggo var tufft klädd, han hade bakåtvänd kepa, solbrillor och jeansjacka. Inne på affären tog pappa av honom solbrillorna för att han skulle se bättre, då blev han ledsen. Förut slängde han av sig dom direkt.

När han fick brillorna på sig igen blev han nöjd. Viggo satt i vagnen och sa hej åt alla som gick förbi 🙂 Jag har alltid tyckt det varit gulligt med barn som hejar glatt, nu gör våran egen gokille det. Någon bakom dom i kassan hade sagt: ”Titta vilken cooling”.

Pizzan blev kanongod och middagen sen, vi båda var riktigt hungriga. Vi dammsög en varsin våning och tiden rann iväg som den har en förmåga att göra 😉 Jag tände en massa ljus, sedan myste vi ner oss i soffan framför en serie.

Viggo vaknade bara en gång innan vi gick och la oss. Sedan vaknade han på natten, då kom pappa med honom så han fick sova mellan oss. Han sov till strax före 7 i morse.

Dagen tar vi som den kommer 🙂

Kärlek ♥

Önskar er en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.