Vackra rosor

Rosor12augusti

Hej på er 🙂

Dom vackra rosorna på framsidan blommar äntligen ♥

I dag har pappan jobbat hemifrån. Natten var stökig. Viggo hade svårt att komma till ro och jag har störts mer än vanligt av att sambon har snarkat 😉 Viggo sov bredvid mig från 4-tiden. Han vill helst hålla om mamma och ligga jättenära, mysigt ♥

Viggo och pappa åkte och handlade för att göra hemmagjord pizza. Det blir middagen ikväll, gott. Förutom att hela familjen snorar är hjärtat varmt, vi inledde dagen med bus. Viggo och pappa hade sina solbrillor på och mamman tog bilder, visar dom en annan dag. Då gick det bra att ha solbrillorna på sig när han fick ha lika som pappa.

Han är supergo våran kille, stundvis får vi så klart se hans mindre gulliga humör 🙂 Han har varit ganska pappig och förstår inte riktigt varför pappa sitter på övervåningen och jobbar. Däremot har han fått gosa med pappa när han har haft rast/lunch.

Vill att vi blir friska nu, tycker jag har tillverkat tillräckligt med snor för denna gång faktiskt. Det gäller även Viggo 😉 Han är inte direkt förtjust i att bli torkad om näsan.

Rosor12augustiNr2

Det var lite svårt att fånga rosorna på bild, det blåser bra idag 😉

Önskar er en mysig fredagskväll.

2 svar på ”Vackra rosor

    • Tack Sofia. Jag är väldigt trött på att vara sjuk. Skulle du höra mig skulle du kanske tänka: ”Oj har du nyss blivit förkyld”. Viggo är något bättre i alla fall, skönt det. Trevlig helg! Hoppas ni har det bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *