Solstrålen

Viggo11augustiNr2

Hej på er 🙂

I dag var det sämre med energi igen, undrar när den här förkylningen ska vända.

Viggo vaknade många gånger igår kväll. Till slut tog jag med honom till våran säng så han fick ligga bredvid mig. Vid 1-tiden flyttade vi tillbaka honom till hans säng. Sedan sov han gott till 5,20. Känns nästan som han har en inbyggd klocka 5,20 *piiiiip* 😉

Pappa har varit och hämtat ut sina nya brillor i dag + solbrillor med styrka. Viggo har saknat pappa och gått runt och sagt ”pappa” flera gånger. När pappa äntligen kom hem och hade solbrillor på sig vände Viggo i hallen och ville upp i mammas trygga famn ♥

Sötnosen våran. Nu har pappa vanliga brillor på sig och Viggo är glad. Han äter middag med pappa sedan ska dom ta en promenad. Jag har tyvärr inte ork att följa med, passar nog på att ta en långdusch och tvättar håret medans dom är ute.

I morgon är det fredag, tjohooo. Då ska pappan jobba hemifrån vilket innebär att han slipper restiden fram och tillbaka. Mer tid för familjen, det gillas ♥

Att stå med huvudet i golvet har Viggo troligtvis snappat upp från pappa. Pappa stretchar en hel del och gör en liknande övning 😉

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *