Regnrusk

Kök4augusti

Hej på er 🙂

Viggo vaknade många gånger igår kväll ♥ Vi turades om att springa upp. Jag önskar att han fick sova lugnt och tryggt, det är så olika från kväll till kväll. När vi hade gått och lagt oss sov han däremot gott hela natten, han vaknade inte ens och ville ha välling ♥

Det känns höstigt ute, jag hoppas fortfarande att det ska komma varma härliga dagar. Jag är en sommarmänniska, den här känslan är samma varje år 😉 Det gäller att hitta det mysiga i alla årstider och göra det bästa av dom. Massor av levande ljus är inte fel.

Det var helt ok väder på promenaden igår, blåste lite men det var skönt att få frisk luft. Jag brukar undvika att promenera när jag har ont i halsen, så vi tog det lugnt. Jag har varit mycket sjuk den senaste tiden så jag ville komma ut en sväng i alla fall.

Viggo och jag har dammsugit nedervåningen, som vanligt ville han inte att jag skulle sluta. När pappa kom hem ropade Viggo: ”Pappa” flera gånger. När han såg att pappa hade med sig ett paket (en kartong) var det mer intressant 🙂 Jag hade beställt tre fina linnen, tyckte det skulle vara skoj med något festligare. Till reapris, roligt med fynd.

Kök4augustiNr2

Den söta brickan som jag hittade på Dollar Store tidigare hamnade på köpmansdisken.

Önskar er en skön kväll. Här är det grått och regnrusk, perfekt mysväder 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *