Livet

Malvor9augustiNr4

Hej på er 🙂

I morse vaknade Viggo 5,20 ♥

Vi försökte ge honom välling vid 22-tiden i går, det ville han inte ha. Trodde att han skulle väcka oss senare, men han sov hela natten. I går somnade han om på morgonen, då kunde jag dra mig. I dag var det bara att gå upp. När han skulle sova middag var jag trött, somnade tillsammans med honom i dubbelsängen såå skönt 😉

Han är supersöt, jag frågade honom tidigare: ”Kan du sjunga små grodorna?”. Direkt började han: ”Kack kack” ♥ I boken med instrument frågade pappa Viggo flera gånger om han kunde visa ett speciellt instrument, då bläddrade han till rätt sida alla gånger.

Annars har jag haft lite tankar om livet.

Tänk hur det kan vara, någon som stod en nära för några år sedan är som en främling i dag. Någon som inte fanns i ens liv då är jätteviktig nu. Vissa saknar jag och tänker på, kanske våra vägar korsas igen. Mitt hjärta rymmer omtanke för många. I bland är det smärtsamt att låta dom gå, inte för att jag har slutat bry mig utan för att dom verkar ha gjort det. Tankarna har funnits där ett tag, dödsfallet fick mig att tänka dom igen ♥

Nu ska jag klä på mig och ta en lugn promenad med dom mest fantastiska människorna i mitt liv, min son och sambo 🙂

Vackra Malvorna på framsidan.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.