Internationella kattdagen

HallUppe8augusti

Hej på er 🙂

Viggo och pappa tog en lugn promenad igår. Jag kände att det var säkrast att vila då ljumsken värkte rejält. Det är en gammal ”skada” som blossar upp i bland. (Vila??)

I stället fick jag ett ryck och började städa på toaletten uppe. Det är en av sakerna som stod på ”att göra listan” (som var tänkt för semestern). Jag rensade och slängde två fulla kassar med produkter som blivit gamla och torkade av alla öppna ytor.

Jag kom in i ett ”flow”, ville bli klar och lät det gå för långt innan jag åt mat. Sambon gav mig några hallon och ett glas iste för att lindra det värsta 😉 Satt bra med mat i magen sedan. Det som är kvar att rensa/städa är i stängda skåp/lådor. Bara man kör igång brukar det flyta på ok ändå. Ser fräsch ut där inne nu, jag känner mig nöjd.

Tror det var att sambon rensade sin garderob spontant som gjorde att jag fick min idé och lust att dra igång. Vi är duktiga på att hålla efter det vardagliga, dammsuga och moppa golv osv. Rensa/slänga och dammtorka med trasa skjuter vi en aning på.

Känns lite som luften har gått ur mig i dag. Jag fick veta att en vän har avlidit, alldeles för tidigt. Vi umgicks en del för många år sedan och hade mycket skoj. Vila i frid ♥

Jag ska gå och ge katterna godis, det är trotts allt internationella kattdagen 😉

HallUppe8augustiNr2

Några av dom nya örhängena hamnade i min fina sko som jag fått av Viggos gudmor. Tänkt för ringar men det här passade mig bättre 🙂

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *