Örhängen och bh

BH7augusti

Hej på er 🙂

Som vanligt går helgerna alldeles för fort, vi har haft det mysigt ♥

Vi städade nedervåningen ordentligt igår. När Viggo sov middag åkte sambon och handlade, då passade jag på att moppa golven i lugn och ro. Jag älskar doften av såpa och att gå på rena golv. Viggo brås på mamma och plockar upp allt skräp han ser 😉

Förutom duschdraperiet var det bland annat en bh och örhängen i paketet. Med facit i hand ångrade jag att jag inte köpte fler bh:ar när vi var på H&M. Den shoppingrundan räknades ju knappt. Ryckte åt mig en bh oprövad som visade sig vara kanon. Den fanns på nätet i en annan färg då slog jag till, 99 kronor som hittat.

Sedan Viggo föddes har jag inte hängande örhängen längre, då han gärna pillar på dom. Jag har använt samma par i över 1 år. Nu har jag massor att välja bland 🙂

Känns som en traktor har kört över mig i natt, vaknade med rejäl värk. Hoppas på att vara i bättre form imorgon. Dagen tar vi som den kommer, blir att pyssla hemma.

Örhängen7augusti

Örhängena med vit bakgrund köpte jag i butik, dom andra beställde jag på nätet.

Hoppas ni har en skön söndag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *