Nytt duschdraperi

Toa6augusti

Hej på er 🙂

Kvällen igår var bra, vi åt tacos och myste. Viggo somnade strax före 20. Natten har han spenderat i våran säng. Han hade svårt att somna om efter vällingen, då bad jag att pappan skulle lägga honom bredvid mig. Där blev han kvar, kändes lugnast så ♥

Mellan nysningar och torrhosta öppnade jag ett paket från H&M 🙂 Sambon sa att han nog aldrig hade hört mig nysa så många gånger.

Jag gillade verkligen vårat duschdraperi i svart vitt med fjärilar och trollsländor. Det hade blivit ofräscht. Spelade ingen roll hur mycket jag tvättade det, det var fläckar som inte gick bort nertill. När jag såg detta i rosa blev jag glad, det är ännu finare. Mjukare färger som passar perfekt till våran rosa matta, handdukarna och tvålpumpen.

Här kör vi städning av nedervåningen idag. Sambon dammsuger och jag ska försöka orka moppa golven. Vi båda kände att det var bättre att vila igår. Viggo är nöjd och hjälper pappa med dammsugaren och springer till mig emellanåt och ler 🙂

Toa6augustiNr2

Önskar er en härlig lördag 🙂

4 svar på ”Nytt duschdraperi

  1. Ni har det ju så fint och mysigt i varje vrå och draperiet var superfint! När kommer Viggo börja på förskola och hur går dina tankar runt detta? Kram och tack för en trevlig blogg, du är jätteduktig på att uppdatera och dina bilder ger mycket inspiration! .) Kram

    • Tusen tack Ella 🙂 Jätteroligt att höra. Vi sökte dagisplats till 1:a september 2016 ganska snabbt efter att Viggo föddes. Kände redan då att det var svårt att veta vilket datum vi skulle sätta. Vi fick dagiset vi vill ha men tackade nej. Vi har sökt ny plats från januari 2017. Jag känner att jag vill vara hemma med Viggo så länge som möjligt (helst längre). Jag har svårt att tänka mig att någon annan ska ta hand om honom, han har inte haft barnvakt en endaste gång. Därför känns det skönt att veta att det är rätt lång tid kvar 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *