Fobier

Blommor4augusti

Hej på er 🙂

I morse var klockan ställd på 5,30, min sambo skulle med tåget för att jobba i en grannstad. Vi var vakna redan före 5. Viggo följde med pappa ner och fick välling. Han var vaken en timme sedan somnade han om, skönt. Vi drog oss till 7,40 det behövde vi.

Han har börjat säga ordet: ”bajs”, haha tycker det låter roligt. Han säger det inte klockrent, men upprepar när jag säger det vid blöjbyten. ”Bä bä vita lamm” sjunger han en kortis i början fast med egna ord, slänger in något om mamma hör jag ♥

När jag borstade tänderna satt Viggo bredvid på golvet och lekte med bollen. Jag har hört att man inte ska föra över fobier på sitt barn 😉 (rätt självklart). Han var besvärad och när jag plötsligt såg en stor spindel på hans panna tjöt jag rätt ut. När han hörde mig blev han först rädd. Jag lyckades få bort spindeln och prata om annat. Svårt att inte reagera alls, det är ungefär som om någon skulle hälla iskallt vatten på mig.

Tur vi har Ikoz, han brukar fånga så gott som alla kusar/spindlar han ser.

Nu har äntligen sambon kommit hem. Jag har fått mens i dag och i och med det huvudvärk. Jag har dammsugit nere under dagen med Viggo (nöjd kille) och hållit undan i köket. Var helt färdig efteråt, allt för att kvällen ska bli så lugn som möjligt 🙂

Blommor4augustiNr2

Nu ska jag skutta in i duschen och tvätta håret 🙂

Hoppas ni har en bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.