Lilla vännen

Viggo3augustiNr4

Hej på er 🙂

Jag önskar att min goding blir frisk snart, han är rätt snuvig. Den här mamman har sprungit runt med papper i högsta hugg. Han har ingen feber men är hängig ♥

Min hals svider skönt (*ironi*) Jag är en gnutta less faktiskt 😉 Hoppas det stannar där och vänder lika fort som det kom. Vilken förkylnings-sommar. Tur vi har haft det riktigt bra ändå. Jag är så glad över min familj. Trygg, lugn, stabil och massor av kärlek.

Det har gjort ont i mammahjärtat idag då Viggo var riktigt ledsen efter han hade sovit middag. Det var en lättnad när jag fick honom på andra tankar. Han har suttit i mitt knä och läst böcker, mysigt, vi har varit ute och plaskat med händerna i poolen, gungat en sväng och lekt med alla leksaker inne. När pappan kom hem tog dom en promenad.

Morgonen började mammas kille med att riva fram skor 🙂

Önskar er en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *