Snuvig goding

Kök2augusti

Hej på er 🙂

I söndags lyckades Viggo ha söner pappas brillor 😉

Det var lite dålig tajming att avsluta semestern med. Han får ändå vara väldigt glad, brillorna har han haft så länge vi har varit tillsammans. Vi firar 6 år i november och han har inte ens behövt byta glas. Skoj med nya bågar för honom tycker jag 🙂

Viggo är inte helt i form, han sov oroligt i natt med. Efter vi hämtat honom till våran säng sov han bättre som tur var. Han är snuvig också vilket han stör sig på, hoppas det vänder fort ♥ Jag har smått ont i halsen men vägrar att bli sjuk igen.

Igår kväll tog vi en promenad, vi stannade så klart och plockade vildhallon åt Viggo. När han hade somnat blev det middag på altanen, ugnsfalukorv och potatis. Temperaturen är inte lika varm och skön längre, önskar mig ljumma sommarkvällar även i augusti.

Vi har busat idag. Viggo har sprungit fram och tillbaka och gett mig en kram för varje vända och skrattat. Jag fick många härliga kramar 🙂 Sedan gav han mig nästan alla sina leksaker som var framplockade, jag hade fulla famnen. Han är snäll våran kille.

Kök2augustiNr2

Ikoz njöt i solen på köksbordet i morse 🙂

Hoppas ni har en härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *