Redan augusti

Viggo16juli

Hej på er 🙂

Då har sambon jobbat sin första dag och det är redan augusti.

Kvällen igår var härlig. Det fanns oxfilé kvar så vi åt en god middag på altanen. Natten var däremot inte den uppladdning vi behövde 😉 Viggo sov oroligt, jag fick springa upp flera gånger innan vi la oss. Han fortsatte när vi skulle sova, då la jag honom bredvid mig i sängen. Han höll om mig hårdare än någonsin, stort närhetsbehov till mamma ♥

Mitt i natten hörde jag att Ikoz fått tag på något skoj att leka med. Mörkrädd som jag är skickade jag ner min sambo, det skulle jag inte ha gjort. Upp kom han och såg ut som han hade sett ett spöke, haha. Sällan jag har sett honom skärrad.

Ikoz hade lyckats fått ner en prisma från takkronan i köket(?) Trött och yr fick sambon ur sig: ”Han måste ha fått hjälp, hur kom han upp där. Han kan väl inte nå dit ens på baktassarna”. Där fick jag något mer att grubbla på, lätt att sova då 🙂

I morse tittade vi på det med vakna ögon. Ikoz måste ha hoppat kanske jagade han en kuse, han är ju bästa kusjägaren. Det är en uppfinningsrik kisse vi har i alla fall.

Viggo16juliNr2

Världens goaste sötaste badpojke ♥ Just nu springer han runt här och säger: ”Bejbe”.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.