Slut på semestern

Blomma31juli

Hej på er 🙂

I dag känns det smått tråkigt faktiskt, önskar att min sambo var ledig längre ♥

Trist att han kommer vara borta ca 10 timmar/dag igen, ska han uträtta något ärende blir det så klart längre. Nattar Viggo vid 19 får han ca 2 timmar med pappa. Det är som det är, har bara varit otroligt skönt att ha familjen samlad under dessa 5 veckor.

Tur det finns helger och då är han ledig 🙂

Vi har pysslat med saker som känns bra att ha gjorda innan det blir vardag. Städat övervåningen noga som inte blivit av tidigare, bytt sängkläder, tvättat sängkläder, bytt handdukar två gånger 😉 Först bytte jag, sedan bytte sambon. Knepigt att han inte varken såg eller kände att dom var rena, men jag gillar ju veeerkligen att tvätta 🙂

Viggo har varit extra mammig och pappig. Han har gärna velat bli buren, eller suttit i famnen och läst bok ♥ Trodde att han skulle somna en sväng på eftermiddagen, men han verkar ha kommit in i andra andningen. Hoppas han är pigg till 19-tiden i alla fall.

Blomma31juliNr2

Blommar fint i landet på framsidan. Det jag brukar kalla för ”hopplösa landet”. Kanske inte är perfekt läge då det är rätt solfattigt, jag är därför extra glad åt dom blommor som kikar fram 🙂 Fina Malva.

Hoppas ni har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.