Fullt upp

Stugan30juli

Hej på er 🙂

Sambons sista semestervecka blev som en slutspurt 😉

I dag har vi varit och hälsat på Viggos kusiner och mostrar, det var trevligt och efterlängtat. Viggos ena moster bor i Norge så vi ses inte ofta. Dom var i Viggos morfars hus, morfar med fru var inte hemma dom är ute och reser. Mosters lilla kille växer, vilken mini han är ändå ♥ Nästan svårt att tänka att Viggo har varit så liten ♥

Efter det hörde vi om Viggos farmor och sambo var hemma, dom bor inte långt därifrån. Dom var på väg till stugan, då sa vi att vi skulle åka hem. Sedan tyckte min sambo att vi skulle åka till stugan fast det tar något längre tid, det gjorde vi 🙂 Vi blev bjudna på mat och efterrätt. Viggo fick en bok och lekte en massa. Vi kom hem senare än tänkt.

Gokillen våran somnade vid 20-tiden, ca en kvart innan vi var hemma. Han kämpade länge för att hålla sig vaken, busade och var go. Jag bar bara upp honom i sängen. Hoppas han får sova gott, han brukar sova bäst när han somnar vid 19 har vi märkt.

Kvällen igår var härlig. Vi grillade oxfilé och åt på altanen, romantisk middag för två 😉

Nu är det kvällsdusch och varva ner som gäller.

Stugan30juliNr2

Mysiga stugan.

Hoppas ni har haft en härlig lördag 🙂

2 svar på ”Fullt upp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *