Skön dag

Kök29juli

Hej på er 🙂

Det blev en bra dag igår även om det inte blev som vi tänkt, sällan det blir det 😉

Shoppingen på H&M bestod av en bh, strumpor och örhängen. Bh:n oprövad p.g.a. otålig son. Jag hade bra ögonmått för den satt som en smäck. Skönt att dra 80 D igen och inte 90 F 😉 Något att vara glad över när jag annars mår mindre bra över mina kinder. Högra kinden har varit värst hela tiden, den känns som ett stoppljus utan smink.

Sambon har mer tolerans än vad jag har när Viggo skriker i butiker. Han säger åt mig att gå in i butiker ändå, utmana mig själv lite. Jag ogillar blickar och att det är vi som ”stör”. Antar att jag får lov att vänja mig. Inte skoj att åka över en timme enkel resa och knappt kunna titta. Samtidigt har jag svårt att fokusera när Viggo är missnöjd 🙂

På Ikea handlade vi som sagt en massa barnspärrar. Det blev även servetter, två innerkuddar, en kudde till mig, två handdukar, en handduk till Viggo, två täcksidor till köket. Nyansen är fel på en täcksida vi har satt upp. Det är en chansning att det blir rätt, det verkar skifta väldigt olika. Tog en extra att ha som passbitar.

I dag har vi varit ute och njutit av det fina vädret. Vi har bytt vatten i Viggos pool, det var i kallaste laget att bada men stundvis ville han vara i ändå 🙂 ♥

Kök29juliNr2

Hoppas ni har en mysig fredag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *